Najnovšie recenzie zo sekcie Vinotéky
Klarstein Barolo 15 Uno
Pridané: 23. júla 2023
(naposledy upravené 18. augusta 2023)
Zakúpený v Electronic Star
- tichy, elegantny chladic na vino
- kapacita
- príliš hlučný kompresor, výrobca udáva 39 dB (čo majú bežné domáce chladničky) skutočnosť je ďaleko inde
- nerovnomerná teplota v rámci vinotéky pri 10 C mali fľasky na hornej poličke 17 C a úplne spodnej poličke 5 C
- nadmerné prehrievanie bočných stien vinotéky tak, že sa nedala na nej udržať ruka
- neustále padanie aplikácie
Pokiaľ chce mať niekto danú vínotéku v pivnici alebo v špajzy tak sa ten hluk dá vydržať ale pokiaľ chce to mať niekto v obývačke, kuchyni tak zaručuje že mu daný hluk bude vadiť. Je pravda, že sa tam dá nastaviť veľký rozsah teplôt (narozdiel od polovodičovej vínotéky) ale za ten hluk to rozhodne nestojí. Pokiaľ sa niekto spolieha na aplikáciu, že si bude môcť nastaviť teplotu kým príde domov tak zistí, že mu daná aplikácia bude padať pri nastavovaný teploty a typu nápojov. Vôbec dané zariadenie nedoporučujem. Toto bola veľmi zlá skúsenosť hneď som ju vrátil.
- chladenie nezávislé od vonkajšej teploty
- hlučnosť
- priestor/rozmery
- dizajn
Splnila moje očakávania, dokonca v hlučnosti je ešte tichšia ako som predpokladal. Bez problémov sa dá pri nej späť vo vzdialenosti cca 2 m.
- Vhodný do domácnosti, tichý, nezabere vela miesta
Vinotéka asi to najlepšie na uskladnenie vina v bytovke,paneláku ale aj dome.
- Všetko čo som očakávala táto vinotéka aj splňa za túto cenu určite odporučam .
- zatiaľ žiadne
- Veľkosť
- Energia ktorú spotrebuje
Produkt odporúčam funguje ako má
Produkt spĺňa moje očakávania výborná cena.
- Dobre chladí aj v lete
- plynulá regulácia teploty
- dizajn
- trocha hlučnejší kompresor
- Krásny dizajn
- Ľahké ovládanie
- Dostatok priestoru
- zatiaľ žiadne
So značkou máme skvelé skúsenosti a vybavili sme ňou celý dom. Odporúčame.
- Robí to, čo má, je veľmi tichá.
- Vinotéka je veľmi tichá. Ani o nej neviem, len keď mách chuť na víno :-)
Trochu vyššia cena
2 zonové chladenie
Bez funkcie,teplotu ak nastavíte na 15 ani po týždni žiadna zmena ,stále len 11 oC ako je vonku.Pokus pistupne zvyšovať tepltu neúspešne.Som sklamaný.Ani som nereklamoval,lebo kartón po odbalení som odhodil.Že bol mierne poškodení na rohu som neriešil,dôležité pre mňa aby fungoval.
- Elegantný dizajn, veľký vnútorný priestor, primeraná cena
- Pekny dizajn a postačujúca kapacita
- splnila ocakavania, aj kapacitu
- nastavenu teplotu drzi, cca dva stupne rozdiel teploty medzi hornou a dolnou polickou, vyriesene systemom hore suche vina, dole polo/sladke
- Spokojnosť
- Trošku hlučnejšia, ale nič strašné
Som veľmi spokojný s daným produktom.
- Ticha
- Spoľahliva
Zobrazujem 41 - 60 zo 357 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...18 Ďalšie »