Najnovšie recenzie zo sekcie Vinotéky
gkjuzuijlôkkôj
- tichý chod
- Krasna zapadla do obyvacky a chladi ako ma. Pocut ju trochu viac ako klasicku chladnicku ale nic strasne. Jednoznacne odporucam. Za takuto cenu super kupa.
- Slabo chladi. Max na 9st.
Bol to dar k narodeninám, takže neviem ohodnotiť osobne. Ale obdarovaný bol prvotne spokojný a doteraz nespokojnosť nevyjadril.
- Tichá
- Všetko je vždy správne vychladené
- Keď nie sú poličky plne zaťažené, rezonujú
Teraz sme kupovali vinotéku ako darček pre zaťa, ale doma máme takú istú od leta a sme plne spokojní
Tiché zariadenie a dostatočne chladí.
- Dizajnovo veľmi pekná
- Vychladí vína na tú správnu teplotu
- Nie je hlučná, možno keby niekto v tej miestnosti spal tak by ho to rušilo
- Ukazovateľ teploty trochu silno svieti, ale dá sa tomu pomôcť
- Pekný dizajn
- Dizajn
- Veľkosť
- 2 chladiace zóny
- Možnosť zmeny otvárania dvierok
S produktom sme celkovo veľmi spokojní. Hladali sme síce vstavanú vinotéku, ale žiaľ v bielom prevedení je ich v ponuke málo. Jediné, čo nám na vinotéke chýba je nejaký bočný úchyt alebo výrez pre lepšie otváranie dvierok, keďže si chceme vinotéku zabudovať do kuchynskej skrinky aj napriek tomu, že je voľne stojaca. Ale myslím si že tam nebude žiadny problém s otváraním.
- nebol pribalený návod v SVK ani v CZ
- úsporná
- tichá
skvelá vinotéka, ktorá si aj po výpadku prúdu pamätá nastavenú teplotu :)
vyzerá krásne a svieti modro..čo je pekné, ale ešte krajšie je, že po pár minútach svetlo zhasne
- Pejna,dobre vnutorne delenie,jednoduche ovladanie,vnutorne podsvietenie
- Pomerne hlucna, velmi silne svetlo LED displeja,
- Ked je viac nalozena ma problem vychladit na pozadovanu teplotu,nastavenych 11 stupnov v podstate nedosiahne, konci pri 13-tich,
Pekna a lahko ovladatelna chladnicka,ktora ale dost huci a svieti (displej),a ktora ma problem vychladit obsah.
Jej kupu by som si teraz po skusenostiach s nou rozmyslel...
- Pri chladení produkt trochu hlučný
super,veľmi sa my páči
- Ticha vinoteka
- Pekne prevedenie
- Dost sa hreje
- Pri vybalovani na spodnej strane vytecena izolacia kde autorizovany servis Fast plus a Fast CR sa zachoval neseriozne ale predajca Mall, kde som kupil vinoteku to vybavil na jednicku
- Svetlo osvetluje len horne flase
Zla skusenost s Autorizovanym servisom Fast plus a Fast CR kde CR ani neodpovedala a zo servisu zo Slovenska prisla odpoved ze je to pozostatok z vyrobneho procesu a nebude to mat vplyv na funkcnost. Philco sa prezentuje "ze ich vyrobky spĺňajú nielen tie najprísnejšie normy na kvalitu a spracovanie, ale aj na ochranu životného prostredia." Zaujimalo by ma ci vo vyrobnom procese maju aj kontrolu kvality na vystupe....Nazor si uz spravte sami...
Veľmi elegantná chladnička na víno,sme spokojný
Môžem uskladňovať fľaše, tým ušetrím miesto v chladničke
Zobrazujem 81 - 100 zo 357 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...18 Ďalšie »