Najnovšie recenzie zo sekcie Vinotéky
vinoteka je ticha, nerusi
- Drzi teplotu tak ako ma
- Za tie peniaze spracovanie.
- Splnila moje očakávania
- Tichá prevádzka
- v daných rozmeroch pojme najviac fliaš
- jednoduché ovládanie
- hlučnejšia ako som čakal, neodporúčam do obytných priestorov
- idealny rozmer
- Jeden z mála v tejto velkost, kde sa dajú fľaše postaviť.
- Energetická trieda A+
- Pekný dizajn, parádne vnútorné osvetlenie.
- Veľmi priaznivá cena vzhľadom k energetickej triede A+.
Silno svietiaci displej. V noci sa dá použiť ako nočné osvetlenie:)
- Tichy chod ,mala spotreba
Neposlali ste ani len faktúru - už dva týždne tam sušíte moju objednávku. Neviem, ako vám možno dôverovať.
Peter
- skladnosť
- vyššia hlučnosť
Vinotéka je pekná a veľmi som ju chcela mať v obývčke. Nakoniec, pre vysokú hlučnosť, sme ju museli presunúť do komory.
Tie poličky sú nad sebou veľmi tesne a fľaše sa tam nedajú poriadne naskladať. Nie je to dobrá Vinoteka
- trochu hlučný ale ink OK
- Drevene police
- Ventilator sa zapne/vypne kazdych 20 sekund
- Nedrzi stabilne teplotu
- Je to darček. Ešte nedarovaný. Ale páči sa mi, že tam môžem uskladniť aj otvorené flaše....
- mame overenu tuto znacku
- Krasny dizajn
- Hlučnosť ako by ste mali spustení PC
- Výborné rozpetie teplôt
- Krasne podsvietenie
- Pribaleny len drziak na stojate flase , ktory je ale uplne neprakticky a zbytocny. Pravdepodobne budem hľadať na výmenu drziak na vodorovne ukladanie fliaš.
- Inak nic.
Urcite by som odporúčal.
Pri zmene teploty je ventilátor v obyvačke počuť.
- Pekný dizajn
- možnosť chladenia otvorenej fľašky (4 sú uložené nastojato)
- vnútorný prietor a drôtené rošty sú konštruované na fľaše typu Bordeaux, prípadne Alsaská (klasické štíhle 7dcl fľaše), s s uskladnením rozšírených fliaš typu Burgundská , alebo Champagne môže byť problém, resp. niečo sa zmestí, ale len zátkou dovnútra chladiaceho priestoru
- Odporúčam editovať technické údaje na e-shope predajcu - v technických údajoch na webe sa uvádza teplotný rozsah 8 - 18°C. V skutočnosti, ako je uvedené aj v priloženom manuáli, sa teplota dá regulovať len v rozmedzí 10 - 18°C
Pekná vinotéka s podareným dizajnom a príjemnou cenou, ktorá sa nestratí v žiadnom interiéri. Trochu vtieravé a príliš jasné modré svetlo diplaya sa dá riešiť prelepením polopriepustnou fóliou. Kým vinotéka dosiahne nastavenú teplotu, je trochu hlučnejšia; avšak po jej dosiahnutí sa otáčky ventilátora znížia a jej hlučnosť neprekročí hlučnosť tichšieho PC.
- Úplne odporúčam.... Je tichá, krásny dizajn... Super vec
- Žiadne
Super vec.....
v pohode, tichy (sumi ventilator ako PC), takze nehuci ako normalna ladnicka, dobre, ze sa 4 flase daju dat aj po stojacky, je to na vinove flasky. tucne plastove PET flase tam nevojdu, no max 1, ked odsunie policku.
Zobrazujem 121 - 140 zo 357 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...18 Ďalšie »